ΥΨΗΛΗΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

Η επιχείρηση ΜΗΝΑΣ Κ. ΚΑΛΟΥΔΑΚΗΣ ξεκίνησε τη δραστηριότητά της το 1978 με έδρα την οδό Βιάννου στο κέντρο του Ηρακλείου.

Δύο είναι οι καθοριστικές χρονολογίες – συνεργασίες για την εταιρεία μας. Η αρχική συνεργασία το 1978 με την PFANNI HELLAS ΕΠΕ που ήταν στην ουσία η αφορμή για να μπούμε στο χώρο των ξενοδοχειακών μονάδων και το 1982 η συνεργασία με την εταιρεία SEFCO ΕΠΕ,
αργότερα SEFCO-ZEELANDIA ΑΒΕΕ που ήταν η αφορμή για μια μόνιμη και σταθερή συνεργασία με ζαχαροπλαστεία και αρτοποιεία. Κατά τη διάρκεια όλης αυτής της πορείας εμπλουτίζομε συνεχώς τη γκάμα των προιόντων μας με στόχο τη καλύτερη εξυπηρέτηση των αναγκών των πελατών μας.
Ακόμα μια σημαντική στιγμή για την πορεία της εταιρείας μας είναι η συνεργασία με την εταιρεία ΠΑΠΑΚΥΡΙΑΖΗΣ ΑΒΕΕ, ένα σημαντικό όνομα στο χώρο του επαγγελματικού εξοπλισμού όσον αφορά το σύγχρονο εργαστήριο σε ζαχαροπλαστεία, αρτοποιεία και χώρους εστίασης.
Η συνεχής αύξηση του αριθμού των πελατών μας και των προιόντων μας, καθιστά επιτακτική την ανάγκη για μετεγκατάσταση σε μεγαλύτερο αποθηκευτικό χώρο, στην οδό ΜΑΥΣΩΛΟΥ 180 στο κόμβο της ΒΙΠΕ Ηρακλείου το 1992 όπου βρισκόμαστε μέχρι σήμερα.
Η εταιρεία ΜΗΝΑΣ Κ. ΚΑΛΟΥΔΑΚΗΣ σεβόμενη την ιστορία της κατ΄ αρχήν, τους πελάτες της που την υποστηρίζουν για πολλά χρόνια και μέσα από ένα υγιή ανταγωνισμό θέτει προτεραιότητες και στόχους που είναι η όσο το δυνατόν καλύτερη και συχνότερη εξυπηρέτηση των πελατών της,
η ποιότητα των προιόντων της, οι προσεγμένες τιμές και πάνω απ΄όλα η καλλιέργεια εμπιστοσύνης και αξιοπιστίας ανάμεσα στους πελάτες της και η λειτουργία όλου του έμψυχου δυναμικού της μέσα από ένα «συναίσθημα νοημοσύνης».

Όλα τα παραπάνω τα πιστοποιήσαμε και επίσημα με την απόκτηση του συστήματος ποιότητας ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 9001: 2000 κατά το έτος 2004 καθώς και κάθε χρόνο έκτοτε.

KALOUDAKISIKE.COM COPYRIGHTS RESERVED © 2022

POWERED BY SYSTEMHOST.GR